Krumplifőzelék tejföl nélkül?
Mivel lenne a legjobb helyettesíteni a tejfölt, hogy legkevésbé változzon a főzelék íze?
külföldön vagyok és itt nincs :(
ma 14:20-as: ugyan áruld már el, hogy MIÉRT lenne a tejföl MAGYAR jellegzetesség?
Ezen a néven természetesen nincs máshol, de ugyanez a termßek más néven Európában gyakorlaitlag mindenhol ismert.
Le kellene már szokni arról, hogy MINDEN lézetö dolog MAGYAR, mert ezzel csak nevetségessé teszitek a magyarságot.
(Ugyanez a helyzet, amikor a pálinka MAGYAR JELLEGZETESSÉG, - pedig rengeteg helyen ismert a gyümölcsböl készült alkoholpárlat, csak a neve nem az, mint MO-on)
pedig járt itt egy francia ismerősöm és falta a mi tejfölünket, mert ugyan náluk is van hasonló tejtermék, de nem ugyanolyan, mint a tejföl. vitt is haza szuvenírnek egy csomó tejfölt. Én meg jártam Görög országban, ott sincs tejföl, csak a mienknél sokkal sűrűbb, ún. görög joghurt.
nem kéne felkapni a vizet, nem azért írok le valamit, mert szeretnék hülyeségeket terjeszteni, hanem azért mert valamiről úgy gondolom, hogy így van és megosztom veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!