Nagyon szikkadt sültkrumplit hogyan lehet feldobni, ehetővé tenni?
Figyelt kérdés
Nem szeretném kidobni.jan. 27. 07:03
2/9 anonim 



válasza:





Elöször áztasd be vízbe 10-15 percre, utána meg süsd át újra
3/9 anonim 



válasza:





Sok majonéz.reszelt sajt.
Ha újra rásütsz olajban még rosszabb lesz.
Sütőben rövid ideig melegítsd
4/9 anonim 



válasza:





Pici olajjal atforgatod, mehet a sutobe es ha kb pirult akkor tejfollel sajttal baconnel leonteni
5/9 anonim 



válasza:





hát, ha sütöttél volna hozzászalonnát, aminek nem öntöd ki a zsírját, azon átpirítod, fokhagyma, erős pista, a legjobb :)
6/9 anonim 



válasza:





Vizes permikével megspricnizném, és forró sütőben, vagy forrólevegős sütőben 2-3 perc alatt felforrósítanám.
7/9 anonim 



válasza:





Sültburgonya-krémlevest főznék belőle, ha van jó mixered.
8/9 A kérdező kommentje:
Szombat este lett sütve. Mindent megpróbáltam, de ez fogyasztásra alkalmatlan. Bár frissen is 💩 volt. (Lidl sajátmárkás, 3.5 kg)
jan. 27. 12:57
9/9 anonim 



válasza:





A disznók még megeszik ha tartasz családi házban. Esetleg a csirkék is. Így nem vész kárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!