Hogyan tároljam a teáimat?
Nem olyan drága különleges teákra gondolok, csak ilyen filteres pickwick meg lipton meg egyebek. Van több dobozzal, némelyik felbontba hiányzik belőle már egy pár. Arra gondoltam beöntöm valami fémdobozba, hogy jobban megőrizze az ízét és ne porosodjon. De 20 fémdobozom nincs itthon. Ha egybe teszem az összeset nem veszik át egymás ízét?
Vagy hol tudok kapni nem drágán dobozkákat neki, aminek mondjuk rekeszei is vannak vagy hasonló? Ti hogyan oldjátok ezt meg? Remélem érthető mi a problémám.
Én beföttes üvegeket hasznàlok erre.
Ha egy befött elfogy,az üveget kimosom,szàradni hagyom,kis papirt ragasztok rà,alkoholos filccel irom rà,mit tartalmaz plussz a minöségi dàtumot is.
Tökéletes füszereknek,teafiltereknek,egyarànt.
Köszönöm a válaszokat, ha valakinek még van más ötlete, szívesen veszem. :)
Cora nálunk sajnos nincsen, de nem felejtem el, hogy ha egyszer megyek egybe megnézzem. Igen, végül is a dobozban is együtt vannak főleg az ilyen mix teákban, amiben 4 féle van. :)
Befőttes üveg jó ötlet, úgyis rengeteg mézet használok és tele vagyok üveggel. Nemrég dobtam ki 2 hatalmas szatyor üveget :DD de azt hiszem ezek után szépen elmosom én is. Remélem találok neki olyan helyet, ahonnan nem verem le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!