Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A disznótoros csomagot, lehet...

A disznótoros csomagot, lehet sütés, hőkezelés nélkül enni?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondta, hogy ezt nem kell kisütni, mint a sertéshúst a féregfertőzés miatt, mert már kezelt. Én most csak megmelegítettem kicsit és megettem. Bajt követtem el?
nov. 20. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fajta?De szerintem rá van írva a csomagolására..
nov. 20. 19:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Nyersen a hurkát meg a kolbászt?
nov. 20. 20:15
 3/16 A kérdező kommentje:
CBA-s. Nincsen csomagolva. Kimérten
nov. 20. 20:21
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Megetted nyersen, sütés nélkül? Tudod, hogy az disznó bélbe van töltve?
nov. 20. 20:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

3

Akkor tessék itt egy csomagolt..Erre rá van írva,hogy hőkezelés után fogyasztható:

[link]

nov. 20. 20:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Bajt nem követtél el csak meggondolatlanságot.Soha nem láttad még,hogy a hurkát sütni szokás?Ezek a disznótoros csomagok meg általában véres és májas hurkát meg kolbászt tartalmaznak.Csak egybe van csomagolva ennyi.
nov. 20. 20:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Kicsit megmelegítettem persze, de nem sütöttem ahogy szoktam máskor mert enni akartam fáradtam a nap végén. Azt hittem, hogy minden disznótoros hőkezelve van. Így rémlik. Ezt mondták szüleim. Aztán éreztem az ízén mintha nyerses lenne. Akkor gondoltam, hogy talán rosszul tudtam
nov. 20. 21:00
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hogy a gyárakban hogyan készitik ezeket. A házi készitésnél A hurkákat megfözik. Amikor meg akarják enni akkor meg is sütik. A kolbászokat pedig csak sütik, de a kolbászfélék nyers husbol vannak, legfeljebb füstölik.
nov. 20. 21:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy bajt követtem el, hogy akkor ha fertőzött volt féreggel a hús bennem van. Ki kellett volna sütni, ahogy szoktam. De arra elmékeztem, hogy már előzetesen hőkezelt és gyorsan akartam vacsizni ugye. Aztán nyerses íze volt. Nem minden hús férges ugye?
nov. 20. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Hurkát igen,ez már eleve főtt alapanyagok vannak.

Kolbászt ne,az teljesen nyers.

nov. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!