Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ecetes szilvát el lehet rakni...

Bence1975 kérdése:

Ecetes szilvát el lehet rakni műanyag kannába, vagy csak üvegbe?

Figyelt kérdés

#Ecetes szilva
aug. 18. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
SZerinted miben árulják az ecetet?
aug. 18. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos üvegbe tenném.
aug. 18. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meg kellene nézni azt a műanyagot amire nemigen van gondolom módod, szóval én üvegbe tenném.
aug. 18. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb "müanyag kanna" nem alkalmas élemiszer tárolásra. Eleve olyan nincs, hogy "müanyag", ez gyüjtöfogalom, rengeteg féle fajtája van, söt az azonos alapanyagúak között is nagy az eltérés, attól függöen, mire készítették. Teljesen más az ecethez készült flakon, mnt az étolajhoz, vagy az ásványvízhez, emellett a különbözö vegyszerek, pl. ablakmosó, fagyálló, stb tárolására készültek még a legalaposabb mosás után sem alkalmasak élelmszerekhez, mert rengeteg, egészségkárosító anyag oldódik ki belölük.
aug. 18. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább üvegbe.
aug. 19. 07:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Joghurtos, és náplyis kannákra gondoltam.
aug. 19. 07:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Marajd az üvegnél
aug. 19. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!