Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Használt zsír olaj.. Én nem...

Használt zsír olaj.. Én nem használok sokat, beleöntöm egy műanyag üvegbe és úgy dobom ki a szeméttel. Nem szeretném a csapba önteni. Ez így elfogadhatóbb ?

Figyelt kérdés

aug. 16. 18:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Az lett volna a kérdésem hogy ti mit csináltok vele ?

Én kb egy litert ( vagy kevesebbet ) használok egy hónap alatt.

aug. 16. 18:55
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Hol van hozzád legközelebb begyüjtö hely? Vidd oda!!!
aug. 16. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
42%

Lidl előtt van olajgyűjtő.

Oda viszem.

aug. 16. 19:59
 4/14 Antiszociális lény ***** válasza:
29%

Ha már nem akarod elvinni akkor ne csapba öntsd, mert el fog dugulni... hanem le a WC-n. De inkább próbálj meg kevesebb olajat használni, mert egyrészt egészségesebb, másrészt meg felesleges literszám használni.

Nekem a fél éves mennyiségem nincsen kb 1 liter olaj...

aug. 16. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Benzinkutakon, bevásárlóközpontokban le lehet adni.
aug. 16. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
16%
És aki nem jár se benzinkút, se bevásárlóközpont közelében sem? Mert én például nem járok.
aug. 16. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
hulladėk udvar.
aug. 16. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Emberek. Nézzen már magába mindenki. Ki jár hulladékudvarba? Azt se tudom hogy hol van olyan. Autóm nincs. Emiatt nem járok benzinkútra sem. Ráadásul 4 km - re van a legközelebbi. Kisváros, nincs bevásárlókozpont. Üveg. Kuka.
aug. 16. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
40%

8

Írta a kérdező, hogy ahol lakik nincs Lidl és semmi, ahol gyűjtik? Nem írta.

Legjobb lenne odavinni, de ha nincs rá lehetőség, akkor az üvegbe gyújtés és kidobás még mindig jobb, mint a lefolyóba.

aug. 17. 03:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Lassan szinte mindegyik multinál van gyűjtő,nyilván jobb mintha a csapba engednéd
aug. 17. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!