Használt zsír olaj.. Én nem használok sokat, beleöntöm egy műanyag üvegbe és úgy dobom ki a szeméttel. Nem szeretném a csapba önteni. Ez így elfogadhatóbb ?
Figyelt kérdés
aug. 16. 18:53
1/14 A kérdező kommentje:
Az lett volna a kérdésem hogy ti mit csináltok vele ?
Én kb egy litert ( vagy kevesebbet ) használok egy hónap alatt.
aug. 16. 18:55
2/14 anonim válasza:
Hol van hozzád legközelebb begyüjtö hely? Vidd oda!!!
3/14 anonim válasza:
Lidl előtt van olajgyűjtő.
Oda viszem.
4/14 Antiszociális lény válasza:
Ha már nem akarod elvinni akkor ne csapba öntsd, mert el fog dugulni... hanem le a WC-n. De inkább próbálj meg kevesebb olajat használni, mert egyrészt egészségesebb, másrészt meg felesleges literszám használni.
Nekem a fél éves mennyiségem nincsen kb 1 liter olaj...
5/14 anonim válasza:
Benzinkutakon, bevásárlóközpontokban le lehet adni.
6/14 anonim válasza:
És aki nem jár se benzinkút, se bevásárlóközpont közelében sem? Mert én például nem járok.
8/14 anonim válasza:
Emberek. Nézzen már magába mindenki. Ki jár hulladékudvarba? Azt se tudom hogy hol van olyan. Autóm nincs. Emiatt nem járok benzinkútra sem. Ráadásul 4 km - re van a legközelebbi. Kisváros, nincs bevásárlókozpont. Üveg. Kuka.
9/14 anonim válasza:
8
Írta a kérdező, hogy ahol lakik nincs Lidl és semmi, ahol gyűjtik? Nem írta.
Legjobb lenne odavinni, de ha nincs rá lehetőség, akkor az üvegbe gyújtés és kidobás még mindig jobb, mint a lefolyóba.
10/14 anonim válasza:
Lassan szinte mindegyik multinál van gyűjtő,nyilván jobb mintha a csapba engednéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!