Használt zsír olaj.. Én nem használok sokat, beleöntöm egy műanyag üvegbe és úgy dobom ki a szeméttel. Nem szeretném a csapba önteni. Ez így elfogadhatóbb ?
Köszönöm a válaszokat!
Én nagyon kevés olajat
használok és azt tényleg egy kis műanyag üvegbe, vagy ilyen szemétbe dobható valamibe öntöm ki.
Nem öntöm se lefolyóba se vc-be.
Ezt én így jónak találom.
Még nem figyeltem hogy a Lidl-nél van ilyen gyűjtő.
Az akkor jó lenne ha tényleg úgy sütök hogy több olajat kell használnom.
A kérdés onnan jutott eszembe, hogy a Spektrumon volt kis film, hogy a kínaiak rengeteg olajat használnak - és hát sajnos náluk megy a lefolyóba..
Amit be is mutattak hogy néz ki a csatorna hálózatuk.
Onnan persze megy tovább.
(((( hozzátartozik hogy erre náluk egy egész hálózat alakult ki, akik ezt az összegyűlt olajat lehalásszák, leszűrik és árulják )))
Azt tudom hogy itt az éttermek gyűjtik és leadható.
De sokan használnak olajsütőt is - azokba elég sok olaj kell.
Köszönöm a válaszokat- megnézem majd - hogy kicsiben esetleg hol lehet leadni.
Kérdező! Ne haragudj, de mi olyan bonyolult? Nem kell semmiféle olyan helyet keresned, ahol "kicsiben" le lehet adni. Egészen egyszerűen összegyűjtöd otthon egy befőttes üvegbe, vagy valami műanyag palackba a használt olajat, és akkor viszed el valamelyik gyűjtöbe, amikor megtelt. Addig meg csak elfér valahol nálad.
Szóval nem kell két kanálnyi olajakkal szaladgálnod...
# 12. Köszi.
A kicsiket továbbra is beleöntöm valamibe és a szemétbe dobom.
Ha majd több lesz elviszem.
Kíváncsi voltam hogy más hogy oldja meg.
Régen én is sokat sütöttem olajban / olajsütőben..
Volt hogy simán leöntöttem a lefolyóba..
Ma már nem tennék ilyent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!