Melyik ételt utáltad gyermekkorodban, amit most már felnőttként szeretsz?
Figyelt kérdés
Nekem a lecsó volt ilyen.aug. 8. 20:38
1/24 anonim válasza:
Kagyló. A többi tengeri herkentyűt még most sem szeretem :)
2/24 anonim válasza:
Szőlőt, a magja miatt. Most is csak ritkán kívánom.
4/24 anonim válasza:
Gombát gyűlöltem valamiért. Pedig finom.
Vagy a túró-tejföl-kefíf-joghurt is ilyen
5/24 anonim válasza:
Spenót. Gyűlöltem. Most nincs különösebb bajom vele, de ma sem kívánom.
6/24 anonim válasza:
Nincs ilyen szerintem, amit nem ettem meg gyerekként azt most sem. Nem voltam extrém válogatós, de azt a pár alapanyagot ma is utálom.
7/24 A kérdező kommentje:
6: igen, mondjuk az alapanyag más. Nekem pl. azóta ízlik a lecsó, hogy én készítem magamnak.
aug. 8. 21:31
9/24 anonim válasza:
Hát kész kaja meg pláne nincs, pl apukám felesége undorító borsófőzeléket főzött mindig, mert ők cukrozták, mi meg otthon simán ettük, max egy kis bors, fokhagyma ment bele és úgy ízlett.
Egyébként inkább az van, hogy sok olyan kaja van, amit gyerekkoromban szerettem de már nem bírnám megenni, mint pl mákos tészta, grízes tészta, mind a kettő gondolatától rosszul vagyok😃
10/24 anonim válasza:
Sárgadinnye, palacsinta,rakott krumpli,töltött káposzta, sárgaborsó főzelék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!