Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van, hogy nincs sok időm...

Van, hogy nincs sok időm főzni. A családom szereti a mirelit dolgokat. Miket ajánlotok, pl.melyik fasírt a jó, ami nagyjából hasonlít a házira? Volt, hogy ki kellett dobni, mert annyira rossz volt.

Figyelt kérdés
aug. 6. 00:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Ne viccelj már, egészségtelen szarok. Főzz sokat egy nap és fagyaszd le a házi kaját.
aug. 6. 07:09
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Veszel darálthúst ítesíted és már sütheted is vagy vagyaszthatod. Ilyen könnyebbséget, ami a boltokban van el sem tudok képzelni.
aug. 6. 07:21
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

Azért vannak gyorsan elkészíthető kaják, nehéz elhinni, hogy valaki inkább minden mesterséges cuccal készült dolgot adna a családjának.

Amúgy a párod+ ha van olyan idős gyereked simán segíthet a főzésben

aug. 6. 07:25
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

Leülsz, bepanirozol egy kg trappistat es van jopar etkezesre rantott sajt.

Ha fozol barmit, fozz duplat es fagyaszd le. Ezek a legjobb mirelit dolgok

aug. 6. 07:29
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Elég durva funkcionális analfabéták vannak itt. Csak épp azt nem sikerült értelmezni, hogy "a családom szereti a mirelit dolgokat".

Egyből a kognitív disszonancia, hogy TI mit gondoltok a mirelitről. A kérdés nem ez volt.

Fasírtgolyóból még nem nagyon találkoztam olyannal, aminek ne lenne egy számomra fura íze, de pl. A Saga, Valdot egész jó termékeket gyárt, a mini Kijev nagyon finom.

Ha esetleg van étterem a közeledben, lehet ott is előre rendelni elvitelre 0.5-1kg fasírtot, az legalább házi.

aug. 6. 07:33
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Ikea husgolyo meg zöldséggolyó
aug. 6. 07:36
 7/15 anonim ***** válasza:
13%

Egy fasírt begyúrása nettó öt perc aztán sütheted is.

Jót csak nuggets-et találtam marnevall

aug. 6. 07:58
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Nagy kedvencem pl. a mirelit hamburger-pogácsa (pl. a Nádudvari), olajban átsütöm, mellé valami köret, jobb, mint a fasírt!
aug. 6. 08:11
 9/15 anonim ***** válasza:
11%

Nekem meg van, hogy nincs időm, de ilyen előre gyártott izéket még nem vennék.

Én magam csinálok mirelitet. Ha főzök, többet főzök olyanból, ami fagyasztható, és ha nincs idő, csak ki kapom felmelegítem, vagy kifőzöm...

Most legutóbb szilvás gombócot fagyasztottam... De van bent pörkölt is, meg káposztás tésztához való megsütött káposzta, ahhoz csak tésztát kell kifőzni... Szoktam csinálni raviolit is mirelitnek... Még csomó egyebet.

aug. 6. 08:54
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a Nádudvari termékei nagyon ízlenek. Nem olcsó, de jó.
aug. 6. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!