Étolajat hogyan lehet elegyíteni mustár, torma, fokhagyma krém együttesével hogy keverés után ne csapódjon ki és egyfajta homogén maradjon?
Figyelt kérdés
ápr. 12. 10:01
1/3 anonim válasza:
Rakj bele egy tojássárgáját és mint a najonéz megáll.Csak előbb az alapot készítsd mustár+ tojássárgája és lassan csugrasd az olajat.
2/3 anonim válasza:
Mindent beraksz az etolajon kivul. Nyomod botmixerrel vsgy kezi habverovel vered folyamatosan es nagyon lassan csurgatod hozza az olajat
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez volt a baj mert én meg fordítottam az olajba raktam mindent tojássárgája jó ötlet.
Köszönöm!
ápr. 12. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!