Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Étolajat hogyan lehet elegyíte...

Étolajat hogyan lehet elegyíteni mustár, torma, fokhagyma krém együttesével hogy keverés után ne csapódjon ki és egyfajta homogén maradjon?

Figyelt kérdés

ápr. 12. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Rakj bele egy tojássárgáját és mint a najonéz megáll.Csak előbb az alapot készítsd mustár+ tojássárgája és lassan csugrasd az olajat.
ápr. 12. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindent beraksz az etolajon kivul. Nyomod botmixerrel vsgy kezi habverovel vered folyamatosan es nagyon lassan csurgatod hozza az olajat
ápr. 12. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor ez volt a baj mert én meg fordítottam az olajba raktam mindent tojássárgája jó ötlet.

Köszönöm!

ápr. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!