Létezik olyan konyhai kiegészítő, amivel a nem kupakos tejes dobos "kupakossá tehető"?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, csak ez nem túl szimpatikus (és mást nem is találtam egyébként neten):
2024. márc. 8. 18:42
1/12 anonim válasza:
Én egyszerűen csak átöntöm egy üvegbe.
2/12 A kérdező kommentje:
Én nem ebbe az irányba mennék el.
2024. márc. 8. 21:40
4/12 anonim válasza:
Más olcsóbb megoldás nem létezik.
Vagy te is átöntöd.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem olcsóbbat keresek, hanem a kérdésemnek megfelelőt.
2024. márc. 9. 09:26
7/12 anonim válasza:
Te egyszer már problémáztál ezen, hogy nem öntöd át üvegbe. Azért emlékszem a kérdésedre mert pislogtam, hogy ez mi? :D
8/12 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy hol vásárolsz, ahol nem kapni kupakosat, vagy mi az a különleges fajta tej, ami csak sima dobozban kapható és mitől olyan különleges, hogy csak az a jó.
9/12 anonim válasza:
De miért baj, ha átöntöd egy kupakos üvegbe? Mármint most nyilván nem egy műanyag palackról beszélünk, hanem egy rendes üvegről. Nem lesz semmi bajod, ha egy rendes üvegbe átöntöd.
10/12 A kérdező kommentje:
- látássérült rokonnak szeretnék vásárolni
- nincs ráhatásom, milyen tejet vesz/rendel
- nem tettem fel még ilyen jellegű kérdést
- értem, miről beszélünk (üveg), köszi a tippeket, de nem segítség
2024. márc. 10. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!