Itt van, hogy hogyan fagyasszunk le süteményt. De hogyan olvasszunk ki? Nem is értem, hogy ír valaki cikket erről úgy, hogy ezt kihagyja, ami a legfontosabb kérdés.
jan. 22. 09:47
1/4 anonim válasza:
Tedd át a sima hűtőbe. Rendszeresen fagyasztok sütiket.
De azzal nem értek egyet hogy a habos tortákat is lehet. Ami tejszínes vagy mascarponés vagy nagyon krémes azt nem olyan jó mert kiválnak a tejfehérje darabok ankrémben kiolvasztásnál. De brownie, száraz sütik (linzer ischler, pitetészta) es vajkrmeesek (pl dobos torta) mind mehet.
Amugy a kisult linzer koromgokat ha magaban fagyasztod toltelek nelkul akkor szobahon is kiolvad.
Illetve csokiboritast se jo fagyasztani mer5 cshnya lehet. Minosegileg amugy jo
2/4 anonim válasza:
A francia stílusú mousse tortákat, amiket 3D-s szilikonformában kell elkészíteni, azokat is nagyon jól lehet fagyasztani, szóval én egyetértek vele.
3/4 anonim válasza:
Hűtőben olvaszd ki ha lehet.picit gyorsabb szobahőmérsékleten.
Jól viselik a fagyasztást.
4/4 anonim válasza:
Jól írják a többie,be a sima hűtőbe és kész. Esküvő,keresztelő után rengeteg sütemény,torta maradt,akkor valahogy nem kellett,mentek a fagyasztóba,akár habos volt,akár nem. Kis idő múlva,mikor kivettük, ugyanolyan jólesett,mint frissen. Persze a habos krémeknek kicsit másabb az állaga,de finom volt így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!