Tartóban vagy anélkül?
A feleségemmel újabb súrlódási pontot találtunk. Én vagyok a boltbajáró, és amikor meghozom a tojást, szerintem célszerű azt tartóval együtt betenni a hűtő egy polcára. Szerintem ez így jobb, mert felhasználáskor egy mozdulattal előveszed, majd elrakod, nem sérülnek a tojások és így tudod, hogy melyik a régi tartó és melyikban vannak az újak.
A feleségem mindig kiharcolja, hogy egyesével rakjam be őket egy fiókba, de szerintem ez butaság, mert a kocogástól sérülhetnek, összekeveredik a régi meg az új, és egyesével kell őket elhordani a konyhapultra. A vitában a feleségem érve: csak.
Ti melyik módszert tartjátok a jobbnak?
Jobb a tartóban és régi vita a tojás hűtőben való tartása.
Szobahőmérsékleten lehet tárolni épp ezért nyáron jobb a hűtőben.
Csak az amcsi tojást kell hûteni, mert arról lemossák a természetes védõréteget.
Itt európában nem kell hûteni, az én konyhámban a krumplik meg hagymák mellett van a tojás, kinn a pulton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!