Ha csak nagyon kevés tejet használok, melyiket vegyem, ami felbontás után nem savanyodik meg egy-két hét alatt?
Figyelt kérdés
Kizárólag kávéhoz veszek tejet, de csak heti egy-két alkalommal iszom latte macchiatot vagy kapucsínót. Amit egy hete vettem, dátum szerint még két hétig jó. Aznap bontottam, és rendesen vissza is zártam. Végig hűtőben van, de már most savanyú. Mindig így járok.2024. jan. 14. 13:07
11/18 A kérdező kommentje:
Litetesnél kisebbet nem látok.
2024. jan. 14. 20:00
12/18 anonim válasza:
13/18 A kérdező kommentje:
Tejszínt minek mutogattok?
2024. jan. 14. 21:50
14/18 anonim válasza:
13
A negyedik hozzászólásban már kaptál egy alternatívát..:
Ez nem tejszínnek van írva hanem
"Meggle UHT teljes tej kávéhoz 10 x 7,5 g
Teljes tej 6%-os zsírtartalommal, kávéhoz. Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett."
Tehát lényegében kis kiszerelésbe csomagolt tej.Neked meg pont az kell.Úgyhogy probléma megoldva.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem, nincs megoldva. alacsony zsírtartalmú kell. Ezt soha nem habosítod.
2024. jan. 15. 12:16
16/18 anonim válasza:
15
Oké.Akkor itt ezek szerint hülyeséget írnak:
"Az az általános tapasztalatom, hogy a tejhab annál szilárdabb, minél zsírosabb tejből készül. Bár készíthető sovány és növényi tejből is, nem lesz ugyanolyan a végeredmény."
17/18 anonim válasza:
Lipótinál (a pékséglánc) van félliteres 2,8-as tej. Sajna az is csak ESL, szóval a kevésbé tartós, de feleakkora adag, talán jobban elfogy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!