2/8 anonim válasza:
1-es!
A sárga burgonya hogyan lesz ropogós?
3/8 anonim válasza:
Először belerakod a forró olajba kb félig megsütöd, kiveszed, majd ismét berakod másodjára sütni.Így lesz ropogós.Mi így készítjük. #1
4/8 anonim válasza:
És édesburgonyával is próbáltad már, vagy csak gondolod, hogy azzal is működik?
5/8 anonim válasza:
Elöször is, teljesen szárazra kell törölni sütés elött és NEM két menetben sütni, mert hamar szétesik.
Sok forró olajba kell keveset tenni, hogy böven tudjanak úszkálni, illetve elég sötétre kell sütni.
Amitöl még ropogósabb, ha sütés elött kevés lisztbe forgatod, akkor garantáltan ropogós lesz.
6/8 anonim válasza:
1-es: ez a rendes krumplira igaz, a batátára nem.
7/8 anonim válasza:
Étteremben dolgoztam, két menetben sütötték és itthon is úgy sütöm a friteuse-ömben.Soha nem esett szét.
8/8 anonim válasza:
Sütőben kevés olajjal keverve,fritouban egy lépcsőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!