Uncle Bens édes-savanyú szószt hogy lehet feldobni?
Mivel akciós volt, hozott a férjem kettőt. 🤦 Miután megbeszéltük legutóbb, hogy ehetetlen, túl édes, túl ecetes, és ezért többet nem veszünk.
Kérdés: van valakinek ötlete, hogy mivel lehet feldobni? Nem látom értelmét, hogy tönkretegyek vele egy adag húst is, hogy aztán azzal együtt kerüljön a kukába. Viszont nem szívesen dobnék ki két üveg drága szószt se. Nincs valakinek bevált receptje, amivel fel lehet dobni? Vagy mihez lehet felhasználni?
Ha én csinálom akkor paradicsom konverv, cukor.só,ecet víz plusz,fűszerek, metélt zöldségek az alap.
Ehhez rakj az üvegesből.
Ajándékozd vsgy cseréld el. Tele van a facebook "tul sokst foztem" meg "sok a kajám" meg zero waste csoporttal.
Egyebként ha valami erősebbel tudod elnyomni akkor lehet ehető. Pl ecetet valami tejessel vagy zsírossal. Túl fűszereset higítással. Én lehet valami milánói jellegűt csinálnék sok tejfollel paradicsomszosz hozzaadasaval
#9
Eddig nem volt ilyen. Azt hiszem, tavasszal vettünk, mikor megállapítottuk, hogy megváltozott az íze, rettentően ecetes lett. Ez az egyetlen íz, amit érezni lehet, gyakorlatilag.
Erre itt figyel most két üveggel is, mert "akciós". Annyira meg mi sem állunk jól, hogy teljesen jó ételt kidobjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!