Ebben lehet tejet tartani? (Kb. 2-3 nap alatt szokott elfogyni 1 liter.)
2023. nov. 29. 12:38
1/12 anonim válasza:
Lehet. De felesleges. Es mindig ujrstoltesnel ki kene mostni
2/12 A kérdező kommentje:
Növényi tej esetén is?
2023. nov. 29. 12:47
3/12 anonim válasza:
Persze hogy lehet akár növényei tejet is.De szerintem semmi értelme, nagyjából ugyanúgy zár a literes doboz is mint ez az üveg.
4/12 anonim válasza:
Abban az egy esetben lenne értelme, ha ilyen kimérős tejet vásárolnál, amihez neked kell az üveget vinni. De ha a tejnek már alapból van csomagolása, akkor minek akarnád áttölteni?
5/12 A kérdező kommentje:
Bonyolult.
2023. nov. 29. 14:09
6/12 anonim válasza:
Barmilyen tejet lehet. De mivel minden tej hamar romlik kibintas utan, minden ujratoltesnel ki kellene mosni. Hogy ne maradjon benne az elozo tej ami megromlasztja a ratoltott frisset is
7/12 anonim válasza:
Bonyolult :D
Miért nem jó a dobozából? Ezt teljesen el kell mjd mosnod, különben fixen berohasztja az "új adagot".
8/12 anonim válasza:
Sot, mivel a parafa tetot nem lehet normalisan elmosni, amint veletlen hozzaer a tej, kuka.
9/12 anonim válasza:
Ez régen volt jó mikor még zacskós tejet lehetett kapni!
Vagy mikor házi tejet vesz az ember.
Lehet most is van de felesleges lenne ha már van flakonos meg dobozos.
10/12 anonim válasza:
Nem fogyaszthatok tejet, növényi tejet szoktam főzni. Menetes fémkupakos tetejű 1, vagy 0,5 literes, üvegekbe szoktam tölteni. A belinkelt üveg nagyon szép, de a parafa dugó szerintem nem tartható olyan tisztán mint egy fém kupak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!