Új sütőt vàsàroltunk, amiben van sütemèny funkció, elmèletileg magàtól àllít be minden paramètert. Van erről tapasztalat? Hogy sikerülnek a sütik,piskótàk,tortalap? Nem mertem mèg kiprobàlni
Figyelt kérdés
#sütő #sütemèny
2023. nov. 28. 21:35
1/4 anonim válasza:
Honnan tudja a sütő, hogy éppen mit süt?
A piskóta lehet 5 centi, vagy 15 centi magas, kis tepsiben, nagy tepsiben, stb.
Az ilyen okos sütővel szkeptikus vagyok, azt is tudja, hogy a gazdája mennyire szereti átsütni az ételeket, mert abban is vannak ám eltérések.
2/4 anonim válasza:
Pedig csak próba után fogod láni.
Szerintem kevés embernek van ilyen sütője.
3/4 anonim válasza:
Keress egy aránylag olcsóbb alap sütitésztát és próbáld ki. Van olyan amibe nem kell, vagy csak egy tojás, meg tejtermék sem kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Alapàras,nem hiperszuper sütő. Nem mertem kipróbàlni, azóta is a hagyomànyos opciokkal sütök vele.
2023. dec. 3. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!