Hogyan isszátok a teát?
Figyelt kérdés
Valamint milyen teát szoktatok inni? (íz, márka)2023. okt. 27. 21:23
11/17 anonim válasza:
Nagyn ritkan teázok, ha mégis akkor, gyümölcsöset minden nélkül, vagy ha édesíteni szeretném akkor mézet teszek bele
12/17 anonim válasza:
Cukor, édesítő is plusz citromlé.
Lidl gyümölcs tea
13/17 anonim válasza:
Fekete, zöld, kamilla. Minden nélkül, vagy a feketét tejjel, egy édesítővel.
14/17 anonim válasza:
Szinte mindig "üresen" iszom a különféle teákat, azaz cukor, citrom, stb nélkül. A fekete teába szoktam néha egy nagyon kevés cukrot tenni. Illetve, ha meg vagyok fázva, akkor kerül bele kis méz.
15/17 anonim válasza:
Általában egy 1,5 literes kancsóba szoktam rakni egy Lipton earl grey filtert meg valami gyümölcstea filtert. Csak citromlevet vagy igazi citromot teszek hozzá.
16/17 anonim válasza:
Zöld teát! Cukor vagy méz+ citromlé ha van akkor facsart citrom! Natúrba nem tudnám meginni...
17/17 A nagy Levin válasza:
A gyümölcs, zöld és fehér teákat, gyógyteákat (kamilla, hárs stb.) cukor nélkül, natúron iszom. A fekete teákat és a gyömbérteát cukorral és citromlével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!