Ugye hogy nem kéne már megenni?!
Költözés után(4hónapja)a fagyasztó(alló)ami no frostos elkezdett felül lefagyni(most vettük észre hogy hangos,meg nem hűt jól,a jégbe akadt a ventilátor, azért volt hangos)
Annyira nem hűtött jól,hogy a tölcséres jégkrém puha,a pizza nyeklik-nyaklik...múltkor csináltam pörköltet,de már mikor kivettem a húst a fagyasztóból, éreztem a büdös "hűtőszagot" a pörkölt majdnem kész volt, jól be volt fűszerezve,de a hús íze ugyanolyan volt mint a szaga...kidobtam, amúgyis lekozmàlt kicsit..van benne már egy éves hús,hal,kagyló is. Én innen már nem akarok megenni semmit, főleg úgy,hogy várandós vagyok...persze a férjem hallani se akar arról hogy mindent kidobjunk,mert drága újravenni, és ő ezért megdolgozik. Velem ugat,meg hogy én vagyok a finnyás,nem volt a pörköltnek se semmi más íze (ő nem kóstolta meg) én csak beképzelem...
Olyat ne egyél meg, aminek az íze/szaga számodra nem jó.
Kapásból ne dobj ki mindent, csak ami kiolvasztás után és elkészítés elött is büdös, vagy ami készen is romlottnak tünik ízre vagy/és szagra.
Ha csak kicsit nem optimális, akkor készítsd el a férjednek, ha ö jó étvággyal meg tudja enni, magadnak vegyél frisset
Sokáig nem jó fagyasztani dolgokat,max egy év.
Kidobnék mindent és mindíg csak keveset a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!