Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ugye hogy nem kéne már megenni?!

Ugye hogy nem kéne már megenni?!

Figyelt kérdés

Költözés után(4hónapja)a fagyasztó(alló)ami no frostos elkezdett felül lefagyni(most vettük észre hogy hangos,meg nem hűt jól,a jégbe akadt a ventilátor, azért volt hangos)

Annyira nem hűtött jól,hogy a tölcséres jégkrém puha,a pizza nyeklik-nyaklik...múltkor csináltam pörköltet,de már mikor kivettem a húst a fagyasztóból, éreztem a büdös "hűtőszagot" a pörkölt majdnem kész volt, jól be volt fűszerezve,de a hús íze ugyanolyan volt mint a szaga...kidobtam, amúgyis lekozmàlt kicsit..van benne már egy éves hús,hal,kagyló is. Én innen már nem akarok megenni semmit, főleg úgy,hogy várandós vagyok...persze a férjem hallani se akar arról hogy mindent kidobjunk,mert drága újravenni, és ő ezért megdolgozik. Velem ugat,meg hogy én vagyok a finnyás,nem volt a pörköltnek se semmi más íze (ő nem kóstolta meg) én csak beképzelem...

2023. okt. 26. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen kiolvadnak olyan dolgok amik caak fagyottan allbak el azokat nyilvan ugy ahogy van ki kell dobni. Sajnos igen ujra kell venni mindent.
2023. okt. 26. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy a hús nem olvadt ki, mégis rossz szaga és íze van.Csak ez a kettő amit írtam az olvadt ki teljesen.
2023. okt. 26. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben főzzétek meg a cuccokat, majd a férjed megeszi.
2023. okt. 26. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Olyat ne egyél meg, aminek az íze/szaga számodra nem jó.

Kapásból ne dobj ki mindent, csak ami kiolvasztás után és elkészítés elött is büdös, vagy ami készen is romlottnak tünik ízre vagy/és szagra.

Ha csak kicsit nem optimális, akkor készítsd el a férjednek, ha ö jó étvággyal meg tudja enni, magadnak vegyél frisset

2023. okt. 26. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Sokáig nem jó fagyasztani dolgokat,max egy év.

Kidobnék mindent és mindíg csak keveset a fagyasztóba.

2023. okt. 26. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Sok paradicsom volt, csináltam belőle sűrített paradicsomot, zöldbabot is megfőztem főzeléknek,egy darab karajt pörköltnek,azt a húst nem rég tettem el,semmi baja. Köszönöm a tanácsokat!
2023. okt. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!