Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem áll össze a zselatin...

Miért nem áll össze a zselatinpor?

Figyelt kérdés
Rózsalekvárt akarok készíteni. Mindent jól csináltam, de a zselatin nem állt össze, úgyhogy most nem zselés állagú az egész, csak olyan, mint egy turmix. Szeretném megjavítani, hogy valód, zselés állagú lekvár legyen belőle. Nem tudom, mit csináltam rosszul, több módon is próbáltam keverni - volt olyan, hogy csak simán beleöntöttem, próbálkoztam összemixeléssel, de amikor külön kiöntöttem egy pohár hideg vízbe, és elkevergetés után úgy hagytam, akkor se állt össze a zselé. Mit kell vele csinálni? Megjavítható utólag a lekvár?

2023. szept. 21. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Milyen zselatint használtál?
2023. szept. 21. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
A többségüket főzni kell, hogy zselésedjen.
2023. szept. 21. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Melegitsd fel újra,akkor megköt.
2023. szept. 21. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!