Miben tároljam a felvágott hagymát?
Figyelt kérdés
Sokszor felkarikázva kell eltennem, de ilyen dobozban ( [link] is bűzlik az egész hűtő és kb mindenen érződik utána ami benne van. Mibe rakjam, hogy ezt elkerüljem?2023. ápr. 3. 13:53
1/8 anonim válasza:
Én folpack-ba szoktam betekerni és úgy a dobozba.
2/8 anonim válasza:
Nekem semmi sem vált be, ezért direkt kis fejű hagymákat veszek, már amikor van és igyekszem egyben elhasználni. Annyira átütő szaga van, hogy kb sehogy sem lehet jól tárolni.
3/8 anonim válasza:
Én celofánba szoktam beletekerni azt simán megy a hűtőbe . Sosem vette még át semmi a szagát . Érdekes .
5/8 anonim válasza:
Nekem semmi gondom az ilyen tárolóval. De ha tudod, hogy zavar a szaga, akkor miért nem csak annyit vágsz fel amennyit elhasználsz?
6/8 anonim válasza:
Én alufóliába teszem, be a zöldségtartóba, semmi szag nincs.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem főzéshez használom, hanem a családtagjaim evésre. Sokszor mások is fel vannak szeletelve és bedobozolva, így simán csak ki kell venni és enni, nem kell még pucolással, vagdosással is szenvedni. A jelenlegi helyzetnél sem tudhatta előre az ember, hogy mennyi fog fogyni.
Beraktam még alufóliába és úgy vissza a dobozba
2023. ápr. 3. 17:41
8/8 anonim válasza:
Én egy halom hagymát szoktam felvágni, konkrétan főzéshez.
A hűtő ajtajában tárolom, jól záródó kupakú befőttes üvegben. Soha nincs semmilyen szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!