Mi fog történni a tejjel, ha berakom a fagyasztóba?
A fagy hatására szétcsapódott.
Ilyenkor télen még simán kicsukod az ablakba egy nejlonzacsiban, aztán a kinti hideg is tulajdonképp hűtő.
A bolti tejek többsége már szárazanyagokból van vissza keverve, milligrammra ki van számolva, miből mennyi is kell a megfelelő zsírszázalékos tejhez.
Ennek csak annyi a jelentősége a kérdés kapcsán, hogy úgy kevesebb a folyadékban lévő szárazanyag tartalom, mint a házi tej esetében, de a lényegen nem változtat ami pedig, hogy különböző hőmérsékleten fagynak az összetevők, és kicsapódnak a vízből a zsírok a fagyás során
Egy jéggé fagyott sört,ha "sörkocka" állagban megkóstolsz, annak is furcsa íze lesz.
Engem mondjuk az is érdekelne, hogy mi az a méhűtő ?
Ott hűtik a méheket vagy mi ?
Tudom, későn írok, de köszönöm szépen a válaszokat.
Hetes kérdésre válaszolva: Középiskolai kollégiumban voltam elsőévesként, nem Egyetemiben.
Nyolcas kérdésre pedig: Igen, ott terveztünk méheket hűteni, hogy a hó hiánya ellenére februárban a szegény méhecskék is megtapasztalják, milyen az igazi tél. Komolyra fordítva pedig a szót, azóta rájöttem, hogy rosszul írtam le, azért elnézést kérek mindenkitől, de azért örülök, hogy a kérdésem még így is érthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!