Mit tehetnék, hogy ne szívja eg magát olajjal?
Figyelt kérdés
Kinai mézes csirkét csináltam. A gyerekek nem szeretik a szósszal,így gyakorlatilag bundáscsirkefalatokat esznek. Kétszerelég jól is sikerült, de ma mint a szivacsból, úgy lehetett nyomni az olajat.Nem tudom mit csinálhattam másként, merta múltkor a papírtörlő simán leszedte ami volt felesleg nem volt zavaró. Most nyomkodtam belőle ki.Mi lehetett a baj? Mit csináljak másként? Ritkán szoktam olajban rántani, így teljesen tanácstalan vagyok.2023. febr. 1. 17:15
1/5 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy legyen igazán forró az olaj. Ha nem eléggé az, akkor az étel magába szívja. Ez érvényes bundáskenyérre, rántott húsra stb
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet az volt a baj. De akkor nem az lesz, hogy a panír gyorsan megsül a hús meg nyers marad?
2023. febr. 1. 17:46
3/5 anonim válasza:
Én láttam már olyat is hogy 2x sütik. De általában ha ilyet veszel van hogy alig van benne hús az meg gyorsan átfő abban a forró olajban. Minél kisebbekre próbáld vágni a húst
4/5 anonim válasza:
(1. vagyok)
Az a lényeg, hogy miután forró olajba tetted, vedd le a fokozatot alacsonyra, így süsd meg. Ha max fokozaton sütnéd, akkor úgy lenne, ahogy írtad, hogy a panír odaég, a hús meg nyers marad.
5/5 anonim válasza:
A csirkének nem kell sok idő, gyorsan átsül.
Úgy, ahogy 1. írta. Legyen forró az olaj, de ne égető.
Kb. 170 fokos. (Egyet beleraksz próbából, ha szépen sistereg körülötte akkor jó.) Így mire szép színe lesz, addigra pont át is sül.
Ha nem elég meleg az olaj akkor megszívja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!