Milyen tésztaételhez tudnám a főzőtejszint felhasználni ?
Figyelt kérdés
Bármi ötlet érdekel.2023. jan. 6. 19:40
1/8 anonim válasza:
Carbonara szószos tészta.
Lehet zöldséges tészta sűrítésére vagy csirkemelles tészta sűrítésére.
2/8 anonim válasza:
A carbonarában nincs tejszín.
Nyers tojássárga és parmezán vagy egyéb száraz sajt teszi krémessé.
4/8 anonim válasza:
Gnocchit szoktam úgy csinálni, hogy 3 dl víz, 2 dl tejszín keverékében fözöm 5 percig, bele kb 5dkg aromásabb sajt, pl kéksajt, így ilyen egylábasos sajtmártásos gnocchi lesz, de sima spagettivel is müködik.
5/8 anonim válasza:
Ebben carbonarában van tejszín
6/8 anonim válasza:
5, ja, de a mindmegettére bármilyen futóbolond tehet fel receptet. Ettől még nem carbona az, hanem valami tejszínes szósz baconnel.
Ez kb olyan, mintha én föltöltenék egy receptet, hogy a halászlébe én teszek zellert, sárga és fehér répát, és mivel fenn van a neten igazam van, ez az autentikus bajai halászlé 🤭
A carbonarában nem bacon van hanem malacorca.
Tessék, itt főzi az olasz:
Én inkább neki hiszek, mint a mindmegettés kotyvasztósnak.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Tejszínes gomba spenóttal de spenót elhagyható! Spagetti tésztával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!