Göngyölt hús, görög sali, kapormártás?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a párom szülinapja...a legjobbat szeretném,ezért is kérdezek most itt
Vendégek jönnek tehát jó lenne előre dolgozni,hogy ne csak a konyhában legyek.pl. a görög salit elkészíthetem ma,Nem fog nagyon összeesni
Göngyölt húst is előkészíteném,hogy csak sütni kelljen,szerintetek.Jahh..meg a kapormártás...az frissen az igazi vagy jó ha ma megcsinálom.
2010. okt. 2. 10:10
2/8 A kérdező kommentje:
kérdésnek túl hosszú lett volna,nem engedte beírni,magyarázatba meg nem írhattam kérdést
De! A lényeg hogy nem esik e össze nagyon holnapig a sali?
Kapormártást elkészíthetem e ma?Milyen lesz az holnapra?Vagy frissen jobb e...
2010. okt. 2. 10:19
3/8 anonim válasza:
Salit ne ma, megfonnyad a felvágott zöldség, inkább frissen dobd össze, nem tart olyan sokáig feldarabolni és összekeverni egy nagy tálban, aztán már csak szedni kell. Mártást nem tudom, de a húst előkészítheted ma simán.
4/8 anonim válasza:
A mártásnak intenzívebb lesz az íze ha többet áll.
6/8 anonim válasza:
göngyölt hús másnapos kaja, süsd meg előre és hidegen tálald.
7/8 anonim válasza:
A saláta sem esik össze, ha nem teszed rá az öntetet. , olajat. Fóliázd le, tedd a hűtőbe. Vendéglátós.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..
a husi előkészítve,a sali készen van,lefóliázva..
a kapormártás majd holnap.
2010. okt. 2. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!