Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Jó ötlet öntöttvas wokban...

Jó ötlet öntöttvas wokban marhapörköltet főzni?

Figyelt kérdés
Nem ég le könnyebben mint másfajta edényben?
2022. dec. 13. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
De szerintem hamarabb le fog égni mert ugye a wok az a hirtelen sütésre való
2022. dec. 13. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2022. dec. 13. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Jó lesz. Az öntöttvas jó hőelosztó, nem véletlenül vannak abból az edények alá alátétek, hogy ne kapjon le az étel, nekem is van.
2022. dec. 13. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha nincs más jó lesz,abban is megfő előbb,utóbb.
2022. dec. 13. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Mi a lecsót csináljuk wokban, mert úgy szeretjük, hogy roppanós, sült paprika maradjon, ne főjön szét...
2022. dec. 13. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
"Formája miatt a hő úgy oszlik el, hogy a wok közepén minden nagyon gyorsan sül," valószínűleg én vagyok a hülye akkor tényleg 😂😂😂😂😂
2022. dec. 13. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
#6: Hülye éppen nem vagy a témához, de értője sem. A klasszikus szénacélra tényleg igaz, amit idéztél, de az öntöttvasra nem.
2022. dec. 13. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha jobban belegondoltok, a wok is kb. olyan alakú alul, mint egy bogrács. Márpedig nyílt tűzön bográcsban is szokás marhapörköltet főzni....
2022. dec. 13. 14:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem azért főznöm ebben a pörköltet, mert nincs más lehetőségem.... Hanem azért mert most kaptam ezt a wokot. De még nem igazán tudom hogy mihez a legjobb. Korábban egy Bachmayer márkájú fazékban szoktam ....(rozsdamentes acél).... Abban jó szokott lenni.... De ha ebben is jó.... Amiket írtatok az alapján egyszer biztos hogy meg fogom próbálni (vagyis legközelebb abban főzöm aztán okosabb leszek)

Köszi a válaszokat

2022. dec. 13. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!