Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Párolt zöldséghez segítség?

Párolt zöldséghez segítség?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok. Milyen zöldségeket szoktatok párolni, és hogyan. Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 30. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szinte minden zöldséget lehet párolni. Borsó, sárgarépa, karfiol, brokkoli, cukkini, zöldbab, kukorica, gomba. Ezek csak úgy hirtelen jutottak az eszembe.

Nagyon egyszerü, nagyon kicsi olajon (vagy margarinom, vajon) megpárolod a zöldségeket. Csinálhatod vegyesen is. Én legtöbbször csak kevés sót szoktam rárakni, de rakhatsz rá ételizesitőt, borsot, petrezselymet, vagy más füszernövény izlés szerint.

2010. szept. 30. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Brokkoli,cukkíni,karfiol,sárgarépa... nyami

vagy

Borsó,kukorica,zoldbab

Igazából mindent amit kedvet tart.

2010. szept. 30. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem bármilyet, de kezdd olyannal ami nyersen is ehető

így ha nem párolod meg eléggé akkor is ehető lesz :)

a párolás lényege hogy fedő alatt legyen ne párologjon el a vízgőz

2010. szept. 30. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!