Párolt zöldséghez segítség?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok. Milyen zöldségeket szoktatok párolni, és hogyan. Köszönöm a válaszokat.2010. szept. 30. 21:08
1/3 anonim válasza:
Szinte minden zöldséget lehet párolni. Borsó, sárgarépa, karfiol, brokkoli, cukkini, zöldbab, kukorica, gomba. Ezek csak úgy hirtelen jutottak az eszembe.
Nagyon egyszerü, nagyon kicsi olajon (vagy margarinom, vajon) megpárolod a zöldségeket. Csinálhatod vegyesen is. Én legtöbbször csak kevés sót szoktam rárakni, de rakhatsz rá ételizesitőt, borsot, petrezselymet, vagy más füszernövény izlés szerint.
2/3 anonim válasza:
Brokkoli,cukkíni,karfiol,sárgarépa... nyami
vagy
Borsó,kukorica,zoldbab
Igazából mindent amit kedvet tart.
3/3 anonim válasza:
szerintem bármilyet, de kezdd olyannal ami nyersen is ehető
így ha nem párolod meg eléggé akkor is ehető lesz :)
a párolás lényege hogy fedő alatt legyen ne párologjon el a vízgőz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!