A pacalt meg lehet főzni teljesen puhára, vagy akármeddig főzöm, akkor is kissé gumis állagú marad?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 12:16
1/9 anonim válasza:
Itthon még soha nem főztem pacalt. De étteremben ettem már, vajpuha volt. Szóval igen, meg lehet...
2/9 anonim válasza:
Meg lehet fözni, csak tényleg sokáig tart.
3/9 anonim válasza:
Puhára lehet főzni, de ne számíts omlósra!
4/9 anonim válasza:
Szoktam főzni és vajpuhára megfő. Idő kell hozzá.
5/9 A kérdező kommentje:
Tegnap ettem az encsi Anyukám mondta nevű étteremben pacalt toszkán módra, tényleg vajpuha volt, jobb, mint ahogy nekem sikerült eddig.
2022. dec. 8. 15:35
6/9 anonim válasza:
Mindig teszek bele kávéskanál szódabikarbonat főzés közben
, puha lesz
7/9 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálom, pont most főzök pacalt.
2022. dec. 11. 10:11
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült teljesen puhára főzni, azóta vettem előfőzöttet is, ahhoz is idő kellett, de tényleg puha lett.
2022. dec. 18. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!