Hogyan csinálják melegszendvics húslevesből megmaradt hússal?
Húslevesből megmaradt egy csészényi viszonylag száraz melle húsa, csirke. Tegnapelőtt, hűtőben volt.
Összenyomós melegszendvics sütőben süthető melegszendvicsbe szeretném rakni. Mivel keverjem össze? Hogy finom legyen ne túl száraz.
Azért kezdhetted volna ezzel is, úgy egyszerűbb lett volna válaszolni...
Összenyomósban a tejföl nekem nem igazán működik. Tejszín szintén nem.
Ebből nagyon nem tudom elképzelni, hogy süthető cuccot tudsz kotyvasztani. Mert ha lenne mondjuk ketchup, vagy sűrített paradicsom, abból lehetne valami pizza szósz-szerűséget csinálni, de abba is kellene fűszer.
Őszinte leszek, ez szerintem veszett ügy így.
Vaj, kevés tejfel, mustár, meg főtt tojás aprítógépben összedolgozva, só, bors ízlés szerint. Ebbe belekevered az apróra vágott húst meg a reszelt sajtot, és mehet a 2 kenyér közé melegszendvicsnek. Hagyma is mehet az aprítós részbe, ha szereted.
(Miért nem tartasz fűszereket?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!