SOEHNLE digitális mérleghez merre találok szervizt Budapesten?
Az intersparban vettem, a garipapírra nincs írva cím. Kétszer visszavittem a sparba, de nem voltak hajlandóak átvenni a készüléket.
Segítsetek, legyetek szívesek. Köszönöm előre is!
A német weblap szerint ŐK a hazai forgalmazók:
( Neki tudnai kell ki szereli!)
HTM KFT
Kiss Ernö u. 3.
1046 Budapest / Hungary
+ 36 13 70 40 74
+ 36 13 69 04 03
htm@htmkft.hu
www.htmkft.hu
nagyon szépen köszönöm!
én is őket találtam meg végül! nagyon aranyosak voltak a telefonban, elmondták, hova kell visszavinni a készüléket.
és amin meglepődtem, hogy a mai világban még létezik ilyen: kicserélték a készülékem egy vadi újra, és a gari is újraindul. és szinte elnézést kértek a szervizben, hogy három év után kipurcant a mérleg.
annyira jólesett az egész, mostanában nagyon sok rossz hír ért, és egy új mérleget sem tudtam volna venni. mivel cukorbeteg vagyok, nekem létszükséglet a mérleg.
de köszönöm neked is, hogy vetted a fáradságot, és megnézted!
további szép napot!
Nemek is nagyon jó tapasztalataim vannak a HTM kft-vel kapcsolatban!
A mi mérlegünk egy héttel a 3 éves garancia után romlott el, ami ugye elég bosszantó, de szó nálkül kicserélték egy újra, aminek megint van 3 év garanciája :-)
Ezek után mindenkinek csak ajánlani tudom a Soehnle mérlegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!