Hol javíthatnám meg Soehnle digitális konyhai mérlegemet Budapesten? (valószínűleg kontakthibás) 1,5 éves. gyári száma: TT 090514 (66200)
a blokkom elveszett, így csere nem jöhet számításba.
A szervíz által javasolt "Otthon Stilus" márkaboltban már érdeklődtem - ott nem javítanak. Ha tud valaki segítsen.
Másképp nem megy ?
Nálunl másfél év után a Lidl-s /falraszerelhető/nem akart mérni. Csak a hőmérsékletet mutatta,ha átnyomtuk...akkor mindent,csak a súlyt nem. Rámértem,és az elemek voltak lemerülve.Kínai piacon vettem bele,mert órásnál 600!! ft lett volna/db--kínainál 120.
A másik baja karácsony után "jött"...nagyon nehezen jöttünk rá.A mienk felcsukható. Ha lenyitottuk,átnyomtuk,beállt 0-ra,de nem mért.Nagy nehezen kiderítettük,hogy egy tisztítás alkalmával azt a kerk üveglapot nagyon szorosan tekertük vissza(letekerhető). Ezt kilazítva már jó lett.
Ehhez hasonlónk van. [link]
Hátha tudtam segíteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!