Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fehérjeport pohárból?

Fehérjeport pohárból?

Figyelt kérdés
Akárhogy mosom, a shakerek mindig gyorsan büdösödnek, ezért próbáltam pohárban elkészíteni a fehérjeport, de akárhogy kevertem percekig, nem oldódott fel teljesen, darabos maradt. Így is hatékony? Egyáltalán van erre valami jó technika? Mi lehet még alternatíva a shaker mellett? Nem akarom havonta-kéthavonta váltogatni.
2022. aug. 3. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudtam sosem elkeverni pohárban rendesen, olyan "szemcsés" maradt. Amúgy nekem 2 shakerem volt és miután megittam mindig kiöblítettem vízzel és nem tettem sosem vissza a tetejét rá.
2022. aug. 3. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Vegyél egy tejhabosítót, vagy keverd el botmixerrel
2022. aug. 3. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mosd el a shakert használat után és nem lesz büdös...
2022. aug. 3. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Mindig el kell öblíteni miután használtad és ne zárd le, mert tényleg bebüdösödik. Esetleg vehetsz olyat ami fémből van és abban elkészíted, majd pohárba kitöltöd. Az kevésbé tud büdösödni, mint a műanyag. HA nincs olyan fémből amiben van a rácsos rész akkor használj egy sima szűrőt amin átöntöd a pohárba. Igazából más megoldás nincsen. Pohárban a fehérjeport nem annyira tudod elkeverni, mint shakerben.
2022. aug. 3. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pici kézi tejhabosító. Kicsit habzik de leülepszik

Ha folyadek nelkul nyelned a port, akkor is beviszed ugyanugy a feherjet a testedbe

2022. aug. 3. 14:10
 6/7 anonim válasza:
100%
Én mindig botmixerrel csinálom egy olyan mérőpohárba ami hozzá járt, utána pedig ki öntöm és egy rendes pohárból iszom meg.
2022. aug. 3. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
sima mezei, kézi haberővel keverem...
2022. aug. 3. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!