Kelt tésztát lefagyaszthatok?
Figyelt kérdés
Knédlit készítettem, és több lett az alapanyag, mint amennyi kellene. Fagyasztva jó lesz még a maradék későbbi főzéssel vagy gőzöléssel?2022. júl. 16. 14:24
2/2 anonim válasza:
Ha még nem kelt meg, akkor minden további nélkül, ha megkelt, akkor elöször dagaszd vissza, hogy kimenjen belöle a levegö és úgy fagyaszd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!