A szárított vagy a fagyasztott kapornak jobb az aromája?
Figyelt kérdés
És melyik áll el tovább?2022. jún. 22. 16:06
A kérdező szavazást indított:
A szárított finomabb
A fagyasztott finomabb
21 szavazat
1/2 anonim válasza:
A fagyasztott olyan, mint frissen és évekig eláll minöségvesztés nélkül. (Természetesen megfelelöen becsomagolva és szabályosan tárolva.)
A szárítottnak alig van illata, és az is csak maximum egy-két hónapig, utána akár szárított széna is lehetne vagy bármi egyéb!
2/2 anonim válasza:
fagyasztott SOKKAL finomabb.
Én minden nyáron fagyasztok le legalább 2-3 nagy tejfölöspohárral. felaprítva. Tzatzikihez, tökfőzelékhez, egyéb kajákhoz.
a szárított íze sehol sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!