A vörös szúnyog lárva Káros lehet a halakra? Akár fagyasztott akár szárított?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy a vörös szúnyog lárva farka végén van egy kampó ami bélgyulladást okozhat bizonyos halaknál. Van egy másfél éves 60 literes neonos akváriumom, amiben a halak betelepítésétől fogva etetek fagyasztott vörös szúnyog lárvával, és semmi nem tűnt föl. Igaz ez?2016. aug. 5. 08:13
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Vannak olyan konkrét halfajok amiknek bajuk lehet tőle?
2016. aug. 5. 08:35
3/6 anonim válasza:
ramirezi, de a többi apistogammának se ajánlott. a növény evő sügéreknek se igazán való: mbuna, tropheus.
de én alapból nem szeretem, büdös. trágyalében szaporodnak, akkor inkább fekete vagy fehér szúnyoglárva, de nagyobb méretű még az artemia is, az is sokkal tisztább mivel sós vízben tenyésztik.
4/6 anonim válasza:
kezdetben én is etettem vele, egy átlag kommersz halnak nem lesz tőle baja , ha nem eteted túl vele.
5/6 Agonoize válasza:
Na most elképzeltem,hogy a nagy cégek kiküldik az embereiket,hogy trágyalében szedjék össze a szúnyoglárvákat :DDDDDD
6/6 Lassmich Ruhe válasza:
A nagy cégek mehetnek ahová gondolom, a komolyabb akvaristák akik etetnek a vörös szúnyog lárvával azok tenyésztik otthon.
Konkrét halfajok amiknek árt? Komerszekben tizeniksz-éve nem vagyok otthon, de diszkoszoknak pl. nagyon nem illik adni az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!