Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen egyszer használatos...

Milyen egyszer használatos papíron vághatok? Hol lehet olyat szerezni?

Figyelt kérdés

Vágódeszkán szoktam vágni, szeletelni az ételeket, de az a bajom, hogy gyakran csinálom és keveset, ezért mindig piszkos és nem győzöm állandóan lemosni, aztán pedig a piszkos deszkán nem tudok újból vágni.

Ezek miatt arra gondoltam, hogy nekem olyasvalami lenne a legpraktikusabb, amit rátehetnék a deszkára, steril tiszta papír lenne és azon vághatnék, aztán használat után eldobom. Így mindig könnyedén higiénikus körülmények között, tiszta felületen vághatnék, és nem kellene semmit tenni utána csak kidobni a papírt.

Szerintem már láttam ilyesmit valahol, csak nem tudom, mi a neve és hogy kereshetnék rá.

2022. jún. 10. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Műanyag vágódeszka könnyebben mosható és gépbe tehető.

Az egyszer használatos papírrol meg annyit hogy hs neked a 40 fok nem elég és 45 kell akkor nyugodtan. Merz pont ez a fajta felesleges környezetszennyezés és természeti kizsákmányolás okozza

2022. jún. 10. 21:57
 12/18 A kérdező kommentje:

Ahol lakom, ott szelektív hulladékgyűjtés van alapból, és az összes műanyag, illetve összes papír újrahasznosításra kerül.

A Magyarországnál környezettudatosabb országokban ez elő van írva.

2022. jún. 10. 22:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem takarítani kéne inkább, ha attól félsz, hogy a tepsi aljára "minden" rákerül? Bár egy példát írhatnál mik kerülnek rá, emberek évezredek óta élnek ilyen szintű higiénia nélkül és megvannak.
2022. jún. 10. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A környezettudatosság és a lustaság örökös vívódása: oké, én tényleg nagyon környezettudatos vagyok, de a deszkát ki a franc fogja már megint leöblíteni?
2022. jún. 11. 07:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyedül vezetem a házat, próbálom minimalizálni a takarítási időt amennyire csak lehet, inkább hasznosabb dolgokkal töltöm pl karrierem építése, azzal jut előrébb az ember, takarítással nem.
2022. jún. 11. 08:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
LOL
2022. jún. 11. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél több deszkát, műanyagot, a tepsi alá rendszeresíts egyet, amin ételt nem vágsz. Nincs olyan papír, amit ne vágna el a kés.
2022. jún. 11. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A tepsit ne deszkára tedd, hanem edényalátétre (vagy legyenek erre rendszeresített deszkáid).
2022. jún. 19. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!