Milyen egyszer használatos papíron vághatok? Hol lehet olyat szerezni?
Vágódeszkán szoktam vágni, szeletelni az ételeket, de az a bajom, hogy gyakran csinálom és keveset, ezért mindig piszkos és nem győzöm állandóan lemosni, aztán pedig a piszkos deszkán nem tudok újból vágni.
Ezek miatt arra gondoltam, hogy nekem olyasvalami lenne a legpraktikusabb, amit rátehetnék a deszkára, steril tiszta papír lenne és azon vághatnék, aztán használat után eldobom. Így mindig könnyedén higiénikus körülmények között, tiszta felületen vághatnék, és nem kellene semmit tenni utána csak kidobni a papírt.
Szerintem már láttam ilyesmit valahol, csak nem tudom, mi a neve és hogy kereshetnék rá.
Műanyag vágódeszka könnyebben mosható és gépbe tehető.
Az egyszer használatos papírrol meg annyit hogy hs neked a 40 fok nem elég és 45 kell akkor nyugodtan. Merz pont ez a fajta felesleges környezetszennyezés és természeti kizsákmányolás okozza
Ahol lakom, ott szelektív hulladékgyűjtés van alapból, és az összes műanyag, illetve összes papír újrahasznosításra kerül.
A Magyarországnál környezettudatosabb országokban ez elő van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!