Mit tegyek, ha túl paradicsomos lett a pörkölt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 19:47
1/11 anonim válasza:
Főzz bele egy kis répát, az elveszi a savasságot. (Nem vicc)
3/11 anonim válasza:
Semmit. Ilyen, ez egy ilyen változat,kész.De, ha nagyon nem jön be így, a húst aprítsd össze, adj hozzá pirított gombát, olaszos fűszerkeveréket és tálald valamilyen olaszos tésztával (gnocchi, vagy valamilyen más, nagyobb tészta) reszelt sajttal,aprított rukkolával, nagyon szuper lesz.
4/11 anonim válasza:
Tegyél bele kevesebb paradicsomot.
5/11 anonim válasza:
4. Már megfőzte, tehát az elkészült ételt kellene feljavítani.
6/11 anonim válasza:
"Már megfőzte, tehát az elkészült ételt kellene feljavítani"
Ez sehol nem szerepelt a kérdésben.
7/11 anonim válasza:
Szerinted akkor a "lett" szó mire utal? Arra hogy még el sem kezdte? :D
8/11 anonim válasza:
Rakjál bele többet minden más hozzávalóból és akkor az arány újra jó lesz
10/11 anonim válasza:
Egy kicsi cukor. Hogy a savanyúságot ellensúlyozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!