Hogyan kell ezzel kávét főzni? (Kép mellékelve)
Van ez a kis alumínium szerkentyű:
Na, én ezzel kávét fogok főzni. Kávém már van hozzá, a tudás azonban még nincs a birtokomban. :S Mint a képen is látható, hát piszkos. Meg is kéne tisztítani tehát.
Mit? Hogyan? Mivel? Mikor?
Kérlek segítsetek! :S
Köszönöm mindenki segítségét!
Kis híján megtiszteltem a "3 éves gyerek" kezdetű nótát író hozzászólót a gyakorikerdesek.hu pályafutásom első mínusz pontjával, azonban rájöttem, hogy lehet, hogy pont azért ilyen morcos és reszelős a stílusa, mert nem kap kedvességet. Hát én adtam neki, egy pluszra nyomással. :D
Már csak az a nagy büdös probléma, hogy nincs itthon ecet. :( De megrohamozom a tecsót, aztán hozok! :)
Köszi ismét!
Tényleg nem szívatás, kedves kétkedő hozzászóló (akinek ugyancsak adtam egy kedves pluszt :D). A munkahelyemen elfogyott a kávé, pedig onnét szoktam lefőzve hazahozni. Itthon ezt találtam. Hát ezt használom! :D
További szép napot mindenkinek!
16:01!
Köze nincs ennek a kotyogóhoz! Ez neked a büdös életben nem fog "kotyogni"! A kotyogó teljesen másképp néz ki. Kifolyója sincs, a felső tartályba folyik a kávé!
Ez itt a képen egy remekl kis kávéfőző. 1983-ban egy ilyen robbant fel a konyháben nekem. Három falat talált el röpködés közben, mire megnyugodott!
Ha akkor a konyhában vagyok talán most nem írok.
Jól meg kell tömni kávéval, aztán rendesen "megzömíteni" 'oszt had szóljon!
19:42!
"Munkahelyről haza a lefőzött kávét? Ekkora a csóróság?"
Igen! Van ekkora "csóróság" Amúgy milyen szó a "csóróság"?? Magyar? Nem hinném. Szerintem cigány! Akkor meg tudhatnád, hogy mit jelent mondjuk egy termosznyi kávé pluszban!
Persze a "segílyből" telik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!