Hogyan szoktátok elkészíteni vagy fűszerezni a bulgurt, hogy ne legyen olyan furcsa íze, mint valami madáreleségnek?
Egyesek szerint finom, ám amikor én elkészítettem, leginkább a horgászat előtti beetetéshez használt főtt búzára emlékeztetett.
Esetleg valami mással összefőzni, mint mondjuk kukorica, vagy búza.
En egy leveskockat szoktam beledobni a fozovizbe, ez a lusta verzio :D
Ezen kivul termeszetesen barmivel fuszerezheted, mehet bele so, bors, fokhagyma, akarmi.
Keleties fűszerkeverékkel a legjobb!
Ha nincs otthon ilyened, tegyél bele fokhagymát, icipici fahéjat, római köményt, esetleg kis curryt.
lencsére nincs valami hasonlóan ütős tipp, mint a bulgur pirítása?
egyszer főztem lencsefőzeléket, de valami iszonyú volt... igaz nem volt hozzá semmi, csak kenyér.
sok alapanyag kellemesebb ízt kap, ha megpirítjuk: napraforgómag, földimogyoró, köménymag, de a szemesbors, sőt köztudottan még a tészta is (lebbencs leves...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!