Hogyan tároljam a fasírtot, hogy ropogós maradjon, ne vizesedjen át?
Figyelt kérdés
Hagyományos fasírt, szezámmagos zsemlemorzsába forgatva.
Este betettem a hűtőbe, lazán lefedtem alufóliával és reggelre megint át volt vizesedve, meg volt puhulva.
2022. ápr. 21. 17:29
1/4 anonim válasza:
Tárolni nem lehet úgy, hogy ne puhuljon el a külseje, viszont ha felforrósított sütöbe teszed étkezés elött 5 percre, megint ropogós, friss lesz.
2/4 anonim válasza:
Lehet kapni ropogós panírmorzsát, na, az nem lesz vizes.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindig ezt a fajtát veszem.
2022. ápr. 22. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!