Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az őzlábgombát, tartósítás...

Az őzlábgombát, tartósítás céljából lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor hogyan?Simán meg puculom és már mehet is a fagyóba?
2010. szept. 15. 19:48
 1/7 bibi05 ***** válasza:
59%
Igen, lehet, de viszont olyan lesz mint a gyalult uborka felengedés után, lottyadt, kijon a leve, nem azt mondom hogy rossz fagyasztás után de már nem olyan, ha mégis leszeretnéd fagyasztani akkor csak megpucolod, megmosod aztán mehet a fagyasztóba.
2010. szept. 15. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. szept. 15. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
kiengedés után mit szeretnél belőle csinálni?
2010. szept. 15. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha NEM engeded fel felhasználás elött, hanem fagyosan kezded sütni/fözni, akkor nem lesz minöségi különbség a frisshet képest. Ha esetleg rántani akarod, akkor fagyasztás elött panirozd és úgy fagyaszd, egyébként meg elöre darabold fel megfelelö méretre/formára.
2010. szept. 15. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Én lepároltam és úgy fagyasztottam le.
2010. szept. 16. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Rántott gombát,esetleg gombapörköltet szeretnék belőle csinálni...Köszönöm a válaszokat:)
2010. szept. 16. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
En soban szoktam eltenni
2010. szept. 16. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!