Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Más is észrevette a lapossziva...

Más is észrevette a laposszivacs-gyártók legújabb összeesküvését?

Figyelt kérdés
Néhány nap használat, nyirkosság után éktelenül büdös lesz, ki kell dobnom. Ugyanúgy takarítok, mint fél évvel ezelőttig, amikor ez kezdődött. Mi lehet az oka és más is észrevette ezt? Főleg a Lidlben és az Aldiban veszem.

2022. ápr. 3. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Használj luffaszivacsot, az nálam bírja egy fêl évig minimum és nem büdi.
2022. ápr. 3. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lapos szivaccsal mindig ez volt a bajom, már csak nagyobbat veszek.
2022. ápr. 3. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én sem veszek már műanyagot, vagy a már előttem említett luffa szivacsot veszek, vagy kókuszszivacsot. Tökéletes, nem büdösödik.

Sőt, ha van kerted, vagy legalább egy erkélyed, a luffa szivacsot meg is termesztheted. Ugyanis a luffa szivacs nem más, mint egy kiszáradt tök. Nekem már van egy csomó, igazán egyszerű termeszteni, csak kell valami, amire felfuthat. Zsenge korában meg lehet enni, ha meg rajtahagyod a fagyokig, kiszáradva a rostjai nem porladnak szét, hanem szivacsszerű lesz az egész.

Nézz csak utána: luffa tök.

2022. ápr. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!