Füstölt karajból rántott hús ?
Figyelt kérdés
Vettem a Pennyben egy darab vákuumcsomagolt karajt, de olyan íztelennek érzem, hogy valamit kezdenem kellene vele. Só sincs benne elég és a füstölése is olyan kevés, hogy számomra élvezhetetlen. Mi lenne, ha felszeletelném , kiklopfolnám és kirántanám ? Csak hát ugye van egy kis bibi, hogy nincs már benne elegendő víz. Próbált már ilyet csinálni valaki ?2022. márc. 31. 01:26
1/10 anonim válasza:
Szerintem az a víz kellene bele, hogy élvezhető legyen, a sütéssel meg csak tovább szárítod.
Daráld inkább le, rakd valami kencébe, akár szendvicskrémként, akár valami sült zöldség töltelékeként. Akkor még az íztelenség sem gond, hiszen fűszerezheted. Vagy nagyon apróra kockázva tejszínes szószba tésztához.
2/10 mantis religiosa válasza:
Esetleg pácold be, aztán irány a grillsütő!
3/10 anonim válasza:
Főtt-füstölt, vagy csak simán füstölt?
4/10 anonim válasza:
Rántott húsnak nem jó, mert ki fog száradni. Csinálj belőle szendvicskrémet, ahogy az 1-es javasólja
7/10 anonim válasza:
Finom borda.
Ledarálod,csinálsz hozzá egy nagyon kemény besammelt,fűszerezed,gombócot formálsz azt kilapítod,brpanírozod aztán kírántod.
Eredetileg nyers darált hússal készült de jó füstöltből is.
8/10 anonim válasza:
Talán ha egy éjszakára beáztatnád tejbe? Szokták a húsokat fokhagymás tejbe is áztatni, de ez csak tipp.
Én is inkább ledarálnám.
9/10 anonim válasza:
Káposztás-bableves, korhelyleves, krumplileves, chilisbab, ezekbe mindbe jó.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kiváló ötleteket. Végül is szoktam túrós csuszát csinálni apró, kockázott bacon-nal, abba simán elvegyül. Mikróban levet enged a bacon és azt az ízt át fogja venni ez a karaj, ha ezt is felkockázom.
2022. márc. 31. 15:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!