Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha egy teflon serpenyő bevonat...

Ha egy teflon serpenyő bevonata megbarnul valamitől, akkor mivel lehet eltüntetni a barnaságot?

Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Serpenyö-cserével, ez ugyanis azt jelenti, hogy a teflon megégett, ami erösen rákkeltö
2022. márc. 26. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Ha már váltanod kell , akkor javaslom a márványos kerámia felületű edényeket. Nagyságrenddel jobb, mint a teflon.
2022. márc. 26. 12:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Melyik a márványos? A fehér vagy a szürke?
2022. márc. 26. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Szürke, márványhoz hasonló mintázata van. Több cég is gyártja. Én a Pennyben vettem, de nagyon elégedett vagyok vele. Simán súrolhatod fémszivaccsal is, nem megy tönkre. De igazából nem is kell súrolnod, még semmit em tudtam ráégetni.
2022. márc. 26. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a a szivacs dörzsi oldala NÉLKÜL nem jön le akkot semmivel, ugyanis már a dörzsis szivacs is fel tudja úgy sérteni a teflont, hogy az onnantól kezdve rákkeltő lehet, tehát a serpenyő kuka...Javaslom mielőtt új serpenyőt vásárolsz, jól olvass utána a témának. Pl. a vékony kerámiabevonatosokkal sem vagy előrébb, mert az is igen sérülékeny, és magában a bevonat nem káros az egészségre, de az alatta lévő fém az lehet, ha forrón érintkezik az étellel...
2022. márc. 27. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Berlinger Haus márkát vettem, nagyon szuper.
2022. márc. 27. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
kapja be a dupont. nézzétek meg a dark waters c. filmet.
2022. márc. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!