Elég sok felaprított snidling van a fagyasztóban, mire tudom felhasználni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 17:10
2/7 anonim válasza:
Sütsz 1500 lángost és mindnek megszórod a tetejét.
3/7 anonim válasza:
Bármilyen saláta dresszingbe ízesítőnek.
4/7 anonim válasza:
Mi tejfölös mártogatósba szoktuk rakni.
Tejföl, fokhagyma, snidling, petrezselyem, só, bors. Ezeket összekeverjük és nagyon finom mártogatós lesz belőle. Mi sült húsokhoz, sült krumplihoz, grillezett zöldségekhez, zöldség csíkokhoz (répa, uborka, zeller, paprika...stb), chipshez, tortilla chipshez szoktuk enni.
5/7 anonim válasza:
Nem akarom receptek armadáját ide írni, ezért inkább csak belinkelem, hogy milyen ételeket javasolnak a snidlinggel, mint alapanyag:
Mehet levesekbe, krémekbe, salátákba, tojásos ételekbe (p. omlett), tésztaételekbe, rizsételekbe (pl. rizottó), péksüteményekbe (pl. pogácsa), salátákba, különféle töltelékekbe (pl. wrap) vm. díszítésként a legtöbb étel tetejére.
6/7 anonim válasza:
Bármilyen tejfölös szósz, pizza, húsok, tésztaételek
7/7 anonim válasza:
Én mostanában úgyis tervezek kenyérlángost készíteni, én simán rászórnám. Vagy shendvicskrém, salátaöntet, pogácsa, hagymakrémleves stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!