Aki már készített házilag vajat, milyen tejszínt használtál hozzá, milyen lett az eredmény?
hát igen... de a tej is az lesz.
Van helyette mindenféle szent szar.
12: sose értettem, miért veszik ezt a hulladékot az emberek....
Alig olcsóbb (vagy nem is...), kétharmad annyi zsiradék van benne, és tele van nyomva guargumival, meg mittoménmivel....
Tejszínből kevesebb is elég, ugyanabba az ételbe. És ha sűríteni kell, akkor nem guargumi kell hozzá, hanem egy pici liszt, vagy keményítő...
Ja a frissföl is az, de a reggeli italt és a kakaós italt semmi se veri.
Persze, mint a vegán hamburger. Bakker, mi a rákért akar "húst" enni???
Meg minden ami olyan mint de ... nélkül. Hát akkor mivel is van? És miért kell olyat enni ami olyan mint de nem az? Hát csináljanak teljesen mást.
Meg a diabéteszeseknek ilyen olyat vendégségbe. Minek? Az illetőnek kell tudnia miből merre mennyit. Ha tisztességes a kaja akkor tud hozzá igazidni, ha valami elcseszett marhaság akkor csak összezavarodik.
Még a zacskós tejszínből készült házi vaj is üti a bolti vajakat.
Ha pedig valaki véletlenül hozzájut tehénkéből kiesett tisztességes, NEM lefölözötthöz, az meg pláne. Dehát átverés minden mindenhol, nehogy egészségesen éljünk, mert az nem üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!