Üvegtésztát hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, hogy áztatni és/vagy sütni kell. De valahogy nem értem.
Meddig áztassam? Hogyan süssem? Áztatás után süssem?
(Kínai zacskós levest szerettem volna vásárolni, és mellényúltam..)
2022. márc. 18. 09:11
1/8 anonim válasza:
általában rá van írva. amit én vettem tésztát anno, nem emlékszem már milyen tészta volt, de 1 órát kellett hideg vízben áztatni és utána főzni, 1percig forrásban lévő vízben.
2/8 anonim válasza:
A csomagoláson szokott lenni instrukció. Amit vettél, azon nincs?
Általában pár percre kell beáztatni, utána lecsöpögtetni és mehet a wokba egy kis szósszal és valami feltéttel.
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs ráírva, sajnos.
2022. márc. 18. 10:29
4/8 anonim válasza:
Én 1-2 percre rakom be forrásban lévő vízbe, annyi idő alatt megpuhul, utána meg összeforgatom zöldségekkel, hússal, szósszal wokban tűzön.
5/8 anonim válasza:
Látni kéne, hogy MILYEN üvegtészta...
Rizsből van? Vagy mungóbabból?
Itt mindkettőre néhány percet ír...
6/8 anonim válasza:
Általában rajta van a csomagoláson. Forró vízzel leöntöd és állni hagyod 4-5 percre.
7/8 anonim válasza:
Forrásban lévö vízzel leönteni és kb 5 perc múlva leszürni. Elöre áztatni nem kell, még véletlen sem!
De arra készülj fel, hogy nem olyan lesz, mint a cérnametélt, sokkal határosottabb állaga marad, tényleg harapni lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, végül sikerült a forró vizes, 5 perces módszerrel megoldanom.
2022. márc. 18. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!