Mit egyek? Kb csak kenyér meg tojás van itthon
Figyelt kérdés
Adj tippet, főtt tojás, rántotta kivételével.
Tudom rendeljek, de zsugori vagyok.
2022. márc. 14. 10:34
11/19 anonim válasza:
10. Igen, ez egy rántottás melegszendvics, Mi ezzel a baj?
12/19 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, azonkívül, hogy a Kérdező leírta, hogy NE LEGYEN rántotta, plusz nem tudom, hogy miért nekem címezted, mert nem én kérdeztelek.
Leírtam egy tippet, ami önálló étel - némileg a Kérdező lehetőségeihez igazítva - te meg valamiért megtaláltál a rántottáddal!
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
Oké, leírta hogy ne legyen rántotta. De szerintem a te ötletednél még az is jobb.
15/19 anonim válasza:
Tojásos leves,akár kenyérkockákat is pirithatsz hozzá.
16/19 anonim válasza:
13. Érem én a jó szándékod, de a kérdezőnél csak kenyér és tojás (volt) elérhető.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, holnap reggelig már fényevessel kíhúzom. Holdfény igaz, de talán annyira tápláló mint a napé.
2022. márc. 15. 17:48
18/19 anonim válasza:
17. Az én javaslatomtól biztos hogy nem halnál éhen.😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!