Miért tesznek élesztőt a bejgli tésztájába, ha nem kelesztik?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 17:53
1/3 anonim válasza:
Mert kicsit kelesztve lesz a második kenés után, ettöl repedezik meg és lesz márványos a tojásbevonat a tetején.
2/3 anonim válasza:
Mert ez a technológiai módszer a pozsonyi tésztához.
Vajas-élesztős tészta - erre rákereshetsz.
3/3 anonim válasza:
Mert kelesztik, azért :D
Nem 3x akkorára, mint egy lángost, de a második kenés után nem véletlenül kell még picit pihentetni sütés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!